Paylaş

Dünya Gazeteciler Günü dolayısı ile bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, basının toplumun haber almasında ve bilgi sahibi olmasında çok önemli bir vazifesi olduğunu belirti. Başkan Büyükakın mesajında” Toplumun doğru ve tarafsız haber alma hakkı için alın teri döken bütün gazetecilerimizin Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Gazetecinin kalemi ile toplumu iyiye, güzele ve doğruya tarafsız bir şekilde götüren bir kamu görevlisi olduğunu belirten Başkan Büyükakın sözlerine şöyle devam etti” Toplumun gözü kulağı, sesi olan; vatandaşlarımızın haber alma hakları adına fedakârca çalışan basın mensuplarımız aynı zamanda demokrasimizin ve ifade hürriyetinin vazgeçilmez bir unsurudur.

Kamu yararına yönelik hizmetlerini gerçekleştiren basın mensuplarımız, yerelden genele sosyal, kültürel, ekonomik gelişime katkı sağlamak suretiyle Türkiye’nin büyümesine ve kalkınmasına doğrudan katkı sunmaktadırlar. Bu duygu ve düşüncelerle; Kocaeli’mizin kıymetli basın mensupları başta olmak üzere, gerçeklerin peşinden koşarak, toplumu aydınlatan ve milletimizin sesi olan bütün gazetecilerin Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyor, kutsal vazifelerinde başarılar diliyorum.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.