Paylaş
Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muharrem Çevik esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafın siftah yapmadan dükkanını kapattığını söyleyen Başkan Çevik tüm sorunları çözecek liderin Genel Başkan Ahmet Davutoğlu olduğunu belirtti.
Başkan Çevik partililer ile birlikte 12 Şubat İlçesi Barboros Mahallesinden esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretlerde esnafın büyük ilgisiyle karşılaşan Çevik ve beraberindekiler Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını iletti.
 Esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Çevik, “Ülkeyi yönetebilecek tek lider Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu‘dur. Cumhurbaşkanı olarak vatandaşların istekleri var. Esnafların büyük bir bölümünün işlerinin kötü gittiğini artık işyerlerini kapatmak zorunda kalacaklarını işyerlerini kapatıp asgari ücretle çalışmaya mahkum edildiklerini söyledi. ‘Siftah etmeden akşama kadar elektrik su harcıyoruz artık son demimize geldik bu ülkeyi kurtaracak kimse yok mu, dürüst bir lider yok mu? Ahmet Davutoğlu sandık önümüze geldiğinde gerekeni yapacağız. Ahmet Davutoğlu’na oy vereceğiz’ diye bize söz verdiler tüm esnaf vatandaşlarımıza bu sıcak samimi davranışlarından dolayı il başkanı olarak teşekkür ediyorum. Bu esnaf ziyaretlerimiz haftalık olarak devam edecek. Tüm Kahramanmaraş’ta ilçelerde 713 mahallede 11 ilçede ulaşmadığımız vatandaşımız kalmayacak seçim startını verdik. Seçime kadar gece, gündüz demeden çalışacağız. Gücümüze güç katacağız. Türkiye’de gelecek var” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.