Paylaş

Bugün 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Şanbaz Yıldız’ın mesajında mesajından şu ifadeler yer aldı: “Yaşadığımız bilgi çağında kamuoyunun doğru haberlere ve güncel bilgilere vakit kaybetmeksizin ulaşabilmesi kuşkusuz büyük önem taşımaktadır. Gelişmeleri en hızlı şekilde, tarafsız bir dille ve meslek ilkeleri çerçevesinde kamuoyu ile paylaşan gazetecilerimiz, bu konuda büyük bir sorumluluk üstlenmektedir.

ZOR DURUMDA BIRAKILMALARINA RAĞMEN…

Gazeteci arkadaşlarımız haber ve bilgi akışını kamuoyuna tarafsız bir biçimde yansıtmak, toplumsal sorunları dile getirmek, demokrasi ve gelişimine katkı sağlamak için gece gündüz demeden, zaman zaman zor şartlar altında uğraş vermektedirler. Kocaeli’de ve ülkemizde yaşanan gelişmeleri en doğru, objektif şekilde vatandaşlara ulaşmasını sağlayan gazetecilik mesleği son dönemde iktidarlar tarafından sıkça zor durumda bırakılmasına rağmen uzun yıllardır ayakta kalmayı başarıyor. Basın camiasında fedakârca çalışarak, tüm gelişmeleri halkımıza paylaşma yolunda emek harcayan, sahada alınteri döken, aktif olarak görev alan gazetecilerimizin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü kutluyorum.”

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.