Paylaş

Kocaeli’nin Derince ilçesinde Belediyenin  tam karşısında bulunan çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan Derince Kent Meydanının aylardır çalışmayan yürümeyen merdivenleri özellikle yürüme mesafesini kullanarak, camiiye gitmek , cuma günleri kurulan cuma pazarına giderek ihtiyaçlarını gidermek zorunda kalan halkı özellikle yaşlı kesimi zor durumda bırakıyor.

Yürüyen merdivenler çalışmadığından dolayı kullanamayan vatandaşlar hemen yan tarafında bulunan normal basamaklı merdivenleri kullanıyorlar.

Derince Merkez Camiine gitmek ve cuma günleri kurulan cuma pazarına normal  medivenleri kullanarak ulaşabilen Derinceli vatandaşlar yürümeyen merdivenlerden oldukça dertli. Derinceliler yıllardır bir çalışan iki ay çalışmayan merdivenlerin bir an önce eski haline getirilerek vatandaşa hizmet vermesi konusunda Derince Belediye Başkanı Zeki Aygünü göreve çağırarak Derince Belediyesinin tam karşısında bulunan yürümeyen merdivenlere acil kalıcı bir çözüm bulunmasını bir daha kolay kolay bozulmamak üzere yapılmasını istediklerini belirterek yetkililerin acil bu duruma el atmalarını istediler.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.