Paylaş

Başkan Aygün, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün’ü ziyaret etti

KOTO Başkanı Bulut

Kurumlar arası iş birliğine verdiği önem doğrultusunda il ve ilçe genelindeki çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Başkan Aygün, son olarak Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün ile bir araya geldi. Nezaket ziyaretleri kapsamında gerçekleşen görüşmede Başkan Aygün ilk olarak KOTO ailesine konuk oldu. Başkan Aygün, ziyaret esnasında Kocaeli Ticaret Odası Başkanlığına yeniden seçilen Necmi Bulut ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun temennilerini iletti.

İMO Başkanı Ali Akgün

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu görüşmenin ardından İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün’ü ziyaret etti. Burada gerçekleşen görüşmede, genç mühendislerle de bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunan Başkan Aygün, Akgün ve yönetimine çalışmalarında kolaylıklar diledi. Bulut ve Akgün de ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Aygün’e çalışmalarında başarılar diledi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.