Paylaş

Kentin kültür, sanat ve zengin tarihi geçmişi için önemli çalışmalara imza atan İzmit Belediyesi,  Nikomedia Sanat Galerisi’ni Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünde sanatseverlere kapılarını açacak.

2022’yi Nikomedia Yılı ilan eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet,  önemli bir hizmeti daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. İzmit’in kültür sanat hayatında önemli yer tutacak, Roma İmparatorluğu’na başkentlik yapan kadim kentimizin adını taşıyacak “Nikomedia Sanat Galerisi”29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Dolphin AVM Yunus Emre Kültür Merkezi’nde önemli bir sergiyle sanatseverlere kapılarını açacak.

29 EKİM CUMARTESİ SAAT 14’TE

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Nikomedia Sanat Galerisi, “Köy Enstitüleri Kitap ve Efemera” sergisiyle Cumhuriyet Bayramı’nda kapılarını açacak. Cumhuriyet Parkı Sanat Galerisi’nin ardından, kentin kültür-sanat hayatına yeni bir soluk getirecek ikinci sanat galerisi Nikomedia Sanat Galerisi, 29 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’te sanatseverlerle buluşacak.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.