Paylaş

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, Gündoğdu Mahallesi Muhtarı Çetin Ersoy ile birlikte bölgede incelemelerde bulundu

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, İzmit’in farklı bölgelerindeki mahalleleri muhtarlarla gezerek, ihtiyaçları ve talepleri yerinde incelemeye devam ediyor. Emirşah Torun son olarak, İzmit’in her gün nüfusu biraz daha artan ve yeni yeni yapıların yükseldiği Gündoğdu Mahallesi’nde muhtar Çetin Ersoy ve mahallelilerle bir araya geldi. Emirşah Torun’a bu ziyarette Muhtar Masası Koordinatörü Ali Filiz, İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Ümit Uçar ile ilgili personeller eşlik etti.

YERİNDE İNCELEDİLER

Mahallelilerin taleplerini yerinde görme fırsatı bulan Emirşah Torun ve beraberindekiler, yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Gündoğdu Mahallesi’nde daha önce tespit edilen alanlardaki eksiklikleri ve talepleri yerinde gözlemleyen İzmit Belediyesi yetkilileri, hem muhtar Çetin Ersoy’a hem de bölge sakinlerine gerekli çalışmaların yakın zamanda hayata geçirileceğinin bilgisini verdi. İzmit Belediyesi heyeti, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.