Paylaş

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, dur durak bilmeden Kocaeli’nin dört bir yanını arşınlamaya devam ediyor. Başkan Çakır ve beraberindeki partililerin son durağı ise Çayırova oldu.

Başkan Serap Çakır’a ziyaretleri sırasında Çayırova İlçe Başkanı İbrahim Fazlıoğlu, İl Teşkilat Başkanı Yunus Küçükpolat, İlçe Teşkilat Başkanı Ömer Yağlı, İlçe yöneticileri Hanife Deniz, Ramazan Kaş, İl Başkan Yardımcısı Birsen Öztürk ve il yöneticisi Çayırova koordinatörü Nihat Yapanoğlu da eşlik etti.

Çayırova İlçe Başkanı İbrahim Fazlıoğlu ve teşkilat mensupları tarafından hazırlanan programlar kapsamında gerçekleşen ziyaretler geç saate kadar sürdü. İlk olarak Kızılay Çayırova şubesini ziyaret eden Gelecek Partililer, yakın zaman da göreve gelen yeni Başkan Seyfullah Keskinoğlu’na tebrik ziyareti gerçekleştirerek, Kızılay Haftalarını kutlayarak başarı dileklerini iletti.

Ardından merkezi Çayırova’da bulunan Marmara Engelliler Derneği ziyareti gerçekleştirildi. Burada Başkan Memiş Özdemir’den çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Serap Çakır, Gelecek Partisi olarak her zaman engelli vatandaşların yanlarında olduklarını ifade ederek, parti programlarında da engellilere yer veren az sayıda partiden biri olduklarının altını çizdi.

Başkan Memiş Özdemir ise engellilerin toplumda hala dışlandıklarını, kabul göremediklerini ve sadece özel günlerde hatırlanıyor olmalarından duyduğu rahatsızlığı dile getirerek, “Özel günlerde atılan süslü mesajlar bizim için bir şey ifade etmiyor, normal vatandaşlar gibi değer görmek, kabul görmek ve sadece özel günler de değil her gün hatırlanmak istiyoruz. Süslü mesajları atıp bir yıl kimsenin aklına gelmiyoruz” diye konuştu. Herkesin bir engelli adayı olduğunu hatırlatan Özdemir, ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getirerek Başkan Serap Çakır ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Gelecek Partililerin son durağı Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şubesi oldu. Kocaeli Şube Başkanı Furkan Uğur Eşitti’yi ziyaret eden Gelecek Partililer, burada Başkan Eşitti ve yönetimi tarafından karşılanarak yaptıkları çalışmalar ve hazırladıkları yeni projeler hakkında bilgi aldı. Planladıkları yeni projelerinde aralarında görmek istediklerini belirten Başkan Eşitti, engellilere istihdam sağlayacak projelerini hayata geçirerek iş sorunlarına bir nebze de olsa çözüm getirileceğini açıkladı.

Serap Çakır ve beraberindeki yöneticiler daha sonra Çayırova esnafını ziyaret etti. Partiye yeni katılım sağlayan vatandaşlara Başkan Serap Çakır tarafından rozetleri takıldı. Esnafın, dükkanlarının sabit giderlerini dahi ödemekten yakındığını söyleyen Başkan Çakır, “Türkiye’de ekonomi sürdürülebilirliğini kaybetmiştir. Her gün onlarca kepenk kapanıyor. Burası, Türkiye’nin kişi başına en çok milli gelir düşen ili Kocaeli. Kocaeli bu duruma düşmüşse artık bu ekonomik düzen, bu para ve maliye politikası iflas etmiştir. Seçimden başka da çare kalmamıştır” ifadelerini kullandı.

 

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.