Paylaş

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99. yılı etkinliklerine binlerce vatandaşımızın katılım gösterdiği Fener Alayıyla devam edildi.

Valiliğimizce düzenlenen; Merkez Bankası önünden başlayan ve Yürüyüş yolundan Anıt Park alanına kadar devam eden  “Fener Alayı” vatandaşlarımızın yoğun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Fener Alayı’na Vali Yardımcıları; İsmail Gültekin ve Ali Ada, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan V. Yaşar Çakmak,  kurum müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri,  siyasi parti temsilcileri ve 7’den 70’ine binlerce vatandaş katıldı.

Vali Yardımcıları; İsmail Gültekin ve Ali Ada, protokol üyeleri ve vatandaşlar ellerine aldıkları Türk Bayrakları ve meşalelerle Merkez Bankası önünden, Anıt Park alanına kadar yürüdüler. Yol üzerinde bulunan vatandaşlar ve esnaflarda bayraklarını sallayıp, alkışlayarak eşlik ettiler.

Türk bayrakları ve meşaleler eşliğinde yürüyen vatandaşlar büyük bir coşkuyla bayram sevincini ve coşkusunu yaşarken, konfetiler ve meşaleler ayrı bir renk kattı.

 

Büyük coşku ve heyecanla gerçekleştirilen “Fener Alayı” Anıt Park alanında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile sona erdi.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.