Paylaş

Daha önce ‘Gençlik Koridoru’ projesiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ödül alan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bu kez ‘Sanat Seninle Sokakta’ projesiyle Marmara bölgesinin en prestijli ödüllerinden biri olan Marmara Belediyeler Birliği Altın Karınca Ödülünü aldı.

Marmara Belediyeler Birliği tarafından iyi uygulamaların ve projelerin ödüllendirildiği Altın Karınca’nın Hilton İstanbul Bosphorus Hotel’de düzenlenen ödül töreni ile 2022 ödülleri sahiplerini buldu. 10 farklı kategoride 375 projenin yarıştığı törende 49 proje ödülleriyle buluştu. Altın Karınca 2022’de; Afet Yönetimi, Akıllı Şehir Uygulamaları, İklim Değişikliği ve Çevre Yönetimi, Kentsel Mimari ve Tasarım, Kentsel Planlama ve Altyapı, Kültür ve Sanat, Sosyal Hizmetler, Ulaşım ve Hareketlilik, Yerel Kalkınma, Yönetişim ve Katılımcılık olmak üzere toplam 10 kategoride 49 proje ekibine ödüller Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Tahir Büyükakın tarafından takdim edildi.
ÖDÜLÜ BAŞKAN BIYIK ALDI
Ödül töreninde Darıca Belediyesi’nin kültür sanat alanında hayata geçirdiği “Sanat Seninle Sokakta” projesi de ödüle layık görüldü. Altın Karınca proje ödülünü Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, proje ekibiyle birlikte takdim aldı. Gençlere yönelik projelere önem verdiklerini ve kültür sanat alanında gençlere yönelik projenin ödüle layık görülmesinden dolayı Darıca halkı adına mutlu olduğunu ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Marmara bölgesinin en prestijli ödüllerinden birini Darıca’ya getirmekten dolayı çok mutluyuz. Gençlere yönelik bir projemizin daha ödüle layık görülmesi de ayrıca gurur verici. Çünkü göreve geldiğimiz günden itibaren gençlere dokunan projelere önem verdik. İlçemizin kültür sanat şehri olması ve gençlerin de daha fazla kültür sanatla iç içe olması için projeler geliştiriyoruz. Bu ödüle bizi layık gören Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Sayın Tahir Büyükakın ve değerli jüri üyelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.