Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, kurulmasından bu yana Kartepeli öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği Genç Akademi’de gençlerle bir araya geldi.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın vizyon projelerinden olan Kartepe Genç Akademi kurulmasında bu yana Kartepeli öğrenciler tarafından yoğun ilgi görüyor. Gençlerle bir araya gelen Başkan Kocaman, aldıkları eğitim ve isteklerini dinledi.

 İLGİ GİDEREK ARTI YOK

Robotik Kodlama, İngilizce, Kütüphane, Teknoloji ve İşaret Dili sınıfların da eğitim gören öğrencilerle samimi bir ortamda sohbet eden Başkan Kocaman, verilen eğitimler ve talepleri dinledi. Öğrencilerin taleplerini dinleyen Başkan Kocaman “Kartepe Genç Akademi kurulmasından bu yana gençlerimiz çok büyük ilgi göstermişlerdir. Bu ilgi her geçen gün artmaktadır” ifadelerini kullandı.     

 GENÇLERİN BAŞARISI

Ülkemizin ve Kartepemizin geleceğini iyi yetişmiş gençlerimizle birlikte kuracağız diyen Başkan Kocaman “Dünya çok hızla gelişmektedir. Buna ayak uydurmamız, hatta daha ileri gitmemiz gerekiyor. Ülkemizde son 20 yılda yapılanlar atılımlar herkes tarafından takdir edilmektedir. Gençlerimizin imkan verilmesi durumunda neler yaptıkları görüyoruz, dünyanın gıpta ile izledikleri teknolojik gelişmelerin ortaya çıkmasını sağlayabiliyorlar. Bizde Kartepe Belediyesi olarak gençlerimizin eğitimlerine büyük önem veriyoruz. Bu yolda desteklerimiz devam edecektir” açıklamasında bulundu. 

 BİRÇOK ALANDA EĞİTİM VERİLİYOR

Genç Akademi bünyesinde gitar, keman, bağlama, ney, resim kursları, tezhip atölyesi, ahşap atölyesi, drama, halk oyunları, filografi, akıl oyunları, 3D yazıcı, masal atölyesi, ebru atölyesi, robotik kodlama, Fetem atölyesi, İngilizce dil kursu, çocuk oyun evi yer alıyor. Gençlik Merkezi’nde sosyal alanlar, Planetaryum (Gökev), Kütüphane, E-spor sınıfı yer alıyor.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.