Paylaş
Kaza, Bu gün saat 13.30 sıralarında, Tutak rampasında meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilmeyen Van’ın bir firmasına ait şehirler arası yolcu otobüsü Tutak ilçesinden geçerken, iddiaya göre, daha önce yolda kaza yapmış olan şekerpancarı yüklü olan Tıra çarpmamak için yaptığı manevradan dolayı kontrolden çıkıp İki kamyonla çarpıştı.
Meydana gelen trafik kazası neticesinde 7 vatandaşımız olay yerinde hayatını kaybederken, 2’si ağır, 16’sı hafif yaralı olmak üzere 18 yaralı vatandaşımız çeşitli hastanelerde müşahede altına alındı.
Kazada yaralananların isimleri de belli oldu.
Kazada otobüsteki yolculardan Cevher Dayan, Zübeyde Çiftçi, Savaş Çemrek, İbrahim Yiğit, Süleyman Özel ve ismi öğrenilemeyen bir yolcu ile Sabahattin Kapıcı ve Hakan Çelik isimli yaralılar Ağrı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Otobüsteki yolculardan ağır yaralanan Eyüp İlter ve Orhan Uyumaz Patnos Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, otobüsteki yolculardan Onurcan Elçi, Zehra Duman, Mehmet Latif Işık ile Gürgün Özbek ise Hamur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Otobüste yaralanan Yusuf Durmaz ve Zeynep Durmaz ile Ali Eren ve Serhat Kısa da Tutak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.