Paylaş

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu San. ve Tic. A.Ş.’nin üretim bandından çıkan ilk aracı “TOGG C-SUZ Modeli”; Gebze Ticaret Odası’ndan sağlanan belge sayesinde, yurtdışı test süreçlerinin gerçekleştirilmesine ilk adımını attı.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve Oda yönetim kurulu üyeleri, işlemin gerçekleştirilmesi adına belgeyi birlikte imzalayarak, ilk milli aracımızın üretimini gerçekleştiren TOGG’un heyecanına ortak oldular.

Çiler;Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yılında; TOGG’un banttan indirilme coşkusuna ortak olduk. Şimdi de, ilkleri gerçekleştiren bir Oda olarak; dünya rakipleri ile yarışacak milli aracımızın ata karnesini vermede yetkilendirilen ilk Oda olmanın memnuniyetini yaşıyoruz. Bu bölge; teknolojinin vücut bulduğu, bilimin üssü ve sanayinin kalbi bir bölgedir. Bununla birlikte aynı zamanda; TOGG’un Ar-ge Merkezi de, Gebze Bilişim Vadisi’nde.  Bu sebeple; böylesine önemli bir işlemin ilk kez Odamızdan gerçekleştiriliyor olması gurur verici. Ülkemizin sanayi ve teknoloji atağının en önemli güç göstergesi olan TOGG’un Türkiye’mize hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.