Paylaş

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Söğüt mesajında, “Vefatının üzerinde 84 yıl geçmiş olmasına rağmen, ülkemiz ve milletimiz için büyük fedakârlık, mücadele ortaya koyan, adını tarihe altın harflerle yazdıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, sevgi ve rahmetle anıyorum.

ASLA UNUTMAYACAĞIZ

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mücadele azmi, bizlere yüklediği sorumluluklar ve gösterdiği hedefler asla unutulmamalıdır. Atatürk, ömrünü bu vatana adamış, hayatı boyunca milleti için çalışmış çok önemli bir komutan ve devlet adamı olarak bizlere örnek olmaya devam edecektir. Atatürk’ün bizlere bırakmış olduğu bu değerli mirası geleceğe taşıyabilmek için uğrunda büyük bedeller ödenen yurdumuza ve bağımsızlığımıza her şartta sahip çıkmalıyız.

RAHMET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ

Cumhuriyetimizi yaşatmanın ve yüceltmenin hepimizin ortak sorumluluğu olduğunu asla unutmamalıyız. Son nefesine kadar ülkesine ve milletine hizmet etmiş, tüm dünyanın ayakta alkışladığı, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vatan uğruna canlarını hiç düşünmeden veren kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi, dava ve silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum” dedi.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.