Paylaş
Gelecek Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Fesih Alçın, AK Parti Başakşehir ilçe başkan yardımcıları Cevdet Çelik ve Osman Koyun tarafından ziyaret edildi.Gelecek Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Fesih Alçın, göreve geldiği günden beri Başakşehir’deki çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Başkan Alçın, bu kapsamda hemen herkesin takdirini kazanırken, aynı zamanda değişik kesimler ve partiler tarafından da ziyaret ediliyor.Başkan Alçın, yaptığı açıklamada, göreve geldiği günden beri her kesimle yakın ilişki içinde olmayı, herkesin takdirini kazanmayı amaçladığını ve buna uygun şekilde davrandığını söyledi.
“HER KESİME KAPILARIMIZ AÇIK”
Gelecek Partisi olarak herkesi kucaklamayı hedeflediklerini dile getiren Alçın, “Bize düşen de buna uygun davranmak, buna uygun konuşmak, buna uygun politikalar ve ilişkiler kurmak. Bu yoldan hiç sapmadık. Bunun güzel sonuçlarını da alıyoruz. Her kesimle diyalog halindeyiz. Biz gidiyoruz, onlar bize geliyorlar. Oldukça verimli bir süreç geçiriyoruz.” dedi.
 Gelecek Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Fesih Alçın, kendisini çok memnun eden ziyaretler olduğunu ifade ederek, “İşte son olarak sağ olsunlar ilçemizde görev yapan AK Parti Başakşehir ilçe başkan yardımcıları Cevdet Çelik ve Osman Koyun beyler bizi ziyaret etti. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.