Paylaş

İzmit Belediyesi ve Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (KOİDER) ortalığıyla kadınların girişimcilik yolu ile iş hayatına dahil olmasını amaçlayan Bağ Projesi’nin lansmanı 15 Kasım Salı günü gerçekleşecek

 Kadınların hem sosyal hem de ekonomik alanda daha fazla yer alması adına çalışmalarına ve işbirliklerine devam eden İzmit Belediyesi, Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (KOİDER) ortaklığıyla Bağ Projesi’ni hayata geçiriyor. ‘İzmit kadın girişimcilerini arıyor’ temasıyla yürütülecek olan proje ile girişimci olmakla ilgili projesi ya da sürdürülebilir iş fikri olan kadınlara destek olmak amaçlanıyor.

15 KASIM SALI GÜNÜ

Bağ Projesi lansmanı; İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, KOİDER Başkanı Nilgün Yılmaz, KOİDER Girişimcilik Komisyonu Başkanı Evrim Atasoy Ürük ve KOİDER Eğitim Komisyonu Başkanı Hilal Şahinarslan’ın katılımıyla 15 Kasım Salı günü saat 10.00’da makam toplantı odasında yapılacak. Lansman programı ile proje tüm Kocaeli halkına tanıtılırken proje başvuruları da alınmaya başlanacak.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.