Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Berlin’de katıldığı programa dair yaptığı paylaşımda, “Kentimizi Avrupa’da,  başarıyla temsil ediyoruz” ifadelerini kullandı

İzmit Belediye Başkanı Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet “Avrupa Folklorik Değerleri Gençlik Çalışmalarını Aydınlatıyor” proje toplantısı için Berlin’e gitti. Başkan Hürriyet programa dair sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı : “Avrupa Folklorik Değerleri Gençlik Çalışmalarını Aydınlatıyor” proje toplantısı için Belediye Başkan Yardımcılarımız Sibel Solakoğlu ve Seyhan Özcan, Kadın Aile Hizmetleri Müdürümüz Sinem Gülenç ile birlikte Almanya’nın başkenti Berlin’deyiz.

“ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

Avrupa folklorunun gençlik çalışanları ve genç insanlar için uzaktan eğitim imkanıyla yeni eğitim kaynaklarına dönüştüğü interaktif bir e-öğrenim platformu oluşturulması noktasında çalışmalarımız devam ediyor.

“BİLGİ VERDİK”

Bu kapsamda Berlin Başkonsolosu Sayın Rıfkı Olgun Yücekök ve Berlin Türkiye Kadınlar Birliği Derneği’ni ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgi verdik. Kocaelispor’umuzun bir dönem teknik direktörlüğünü yapan Hikmet Karaman hocamızla da konsoloslukta görüşme şansımız oldu.”

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.