Paylaş

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, beraberinde ki parti üyeleriyle birlikte Halıkent Mahallesinde ev ziyaretlerinde bulundu.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, kentte partisinin çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Başkan Halıcı, beraberindeki parti üyeleriyle Halıkent Mahallesi öbek çalışmalarına katılarak, vatandaşlarla bir araya geldi.Başkan Halıcı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, seçimin yaklaştığını ve kendilerinden doğal olarak çalışmalara hız verdiklerini söyledi.

“HALKIN PARTİSİ OLARAK HALKLA İÇ İÇEYİZ”

Seçim olmadan da halkla her zaman iç içe olduğuklarını dile getiren Halıcı, “Ülkemiz çok kritik ve önemli bir seçime gidiyor. Ülkemiz ve halkımız başta ekonomi olmak üzere her alanda tarihinin en kötü günlerini geçiriyor. İktidar ise bunu görmezden, halkın feryadını duymazdan geliyor. Halkımızın feryadına kulak vermek de bize düşüyor.” dedi.

“HALKIMIZ ÇARESİZLİK İÇİNDE”

Başkan Yalım Halıcı, ildeki mümkün olan sayıda kişiyle birebir görüşmeye çalıştıklarını dile getirerek, “CHP halkın partisidir. Halkı en iyi bilen parti biziz. O yüzden her zaman halkımızla iç içe olmaya gayret ediyoruz. Kendilerine ziyaretler yapıp, sorunlarını dinliyor, not alıyoruz.” diye konuştu.Yine bir takım ziyaretler yaptıklarını kaydeden Halıcı, “Merkez İlçe Başkanımız, İl Eğitim Koordinatörümüz, Öbek Sorumlularımız ve Yöneticilerimiz Halıkent Mahallesi öbek çalışmalarına katılarak ev ziyaretlerinde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Benzer ziyaretlere devam edeceğiz. Her zaman, gece gündüz demeden vatandaşlarımız ile bir araya geleceğiz” şeklinde konuştu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.