Paylaş

Kişisel sosyal medya hesaplarından yayınladığı videoları ve çeşitli platformlarda kaleme aldığı yazılarıyla dikkat çeken araştırmacı-yazar Abdurrahman Uzun, “Buradan Dönüş Yok” konulu söyleşi ile Körfezlilerle buluştu. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen söyleşiye ilgi yoğun olurken, 2 saat boyunca sahnede olan Uzun, tarihi ve güncel konulara ilişkin bilgileri katılımcılarla paylaştı.

GENİŞ KATILIM SAĞLANDI

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, program öncesinde Uzun’a çiçek takdim ederken, dinleyenler arasında Başkan Yardımcıları İbrahim Çırpan ve Osman Yurt, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, ilçe yöneticileri, gençlik ve kadın kolları yöneticileri, belediye meclis üyeleri, Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın ve STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

DUYGU DOLU ANLAR

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda Abdurrahman Uzun, tarihi ve güncel konulara ilişkin bilgileri katılımcılarla paylaştı. Anlattığı hikâyeler, 2017’nin önemi ve tarihi figürler ile ilgili bilgiler veren Uzun, 15 Temmuz şehidi Halil Kantarcı’nın hayatıyla ilgili anlattığı duygusal anlar ise salondakileri duygulandırdı. Program hep birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.