Paylaş
Yoksul halk çocuklarını boğan, kadınları nefessiz bırakan kirli TARİKAT DÜZENİNİZİ lüks arabalarla gezen şeyhlik zincirinizi, devlet kaynaklarıyla büyüttüğünüz şirketlerinizi BAŞINIZA YIKACAĞIZ!
KARANLIĞINIZA LANET OLSUN Türkiye yeni bir çocuk istismarı vakasıyla sarsıldı. İstismarın faili yine aynı… Yobaz karanlığıyla çocuklara göz diken tarikat mensupları bu kez de 6 yaşında çocukla evlenme skandalıyla karşımıza çıktı. 6 yaşında bir çocuğa göz diken bu karanlık odaklara, onların eteğinde iktidar olanlara, onlara maddi manevi destek olanlara, zulüm karşısında susanlara lanet olsun!
AKP BESLEDİ, AKP BÜYÜTTÜ 
BirGün gazetesinin ortaya çıkardığı bu çocuk istismarı münferit değildir. Kadınların giyiminde tahrik unsuru arayanların, küçücük çocuklara farklı gözle bakanların, tüm bunlara da dini kılıf bulanların yarattığı düzenin sonucudur. Televizyonlarda vaazlar vererek, şu yaşta evlenilir, bu yaşta birlikte olunur diyerek, çocukları meczupların hedefi haline getiren programlara izin verenlerin sorumluluğudur. 20 yılda iktidarın tüm olanaklarını tarikatların önüne seren AKP’nin sorumluluğudur.
LAİKLİĞİ KAZANALIM 
Cumhuriyet’in ilerici birikimlerini ve laikliği tasfiye ederek bu karanlık düzeni kurdular. Eğitim başta olmak üzere toplumsal hayatın her alanını ve devlet kademelerini tarikatlar ve cemaatlere teslim ettiler. Ülkemizin geleceği şimdi de bu paralel yapıların, devlet içinde devletleşmiş karanlık odakların yarattığı büyük bir risk altında. Bu riskin bertaraf edilmesi laiklik mücadelesinden geçiyor.
DİN BEZİRGANLARINI TARİKATLAR İKTİDARINI GÖNDERELİM 
Yoksul halkın inancını sömürerek kendilerine kirli bir saltanat kurdular. AKP ile semirmiş, büyümüş bu din bezirganlarını ve onların iktidarını artık gönderme zamanıdır. Tüm aydınlık, demokrat, vicdanlı, feraset sahibi yurttaşlarımızı çocuklarımız için ayağa kalkmaya, bu kavgada birlikte olmaya davet ediyoruz.
SOL Parti Gebze İlçe Örgütü

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.