Paylaş

Estetik belediyecilik anlayışıyla kentin sokaklarını modernize eden İzmit Belediyesi, Fethiye Caddesi projesi içinde kalan bölümünün ardından İstiklal Caddesi’nin ikinci etabı çalışmalarına da başladı

Kentin daha modern bir hale gelmesi adına çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi, kent merkezindeki Fethiye Caddesi ve yan yolları, İstiklal Caddesi Fethiye bölümü, Acısu, Rauf Orbay ve Cebesoy Sokağın ardından bir caddeyi daha modern hale getiriyor. Karabaş Mahallesi İstiklal Caddesi’nin BELSA Plaza tarafından başlayıp Endüstri Meslek Lisesi istikametine devam eden ikinci etabında çalışmalar başladı.

ESNAFA BİLGİ VERİLMİŞTİ

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen, İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği (İKM) Başkanı Murat Öztürk geçtiğimiz günlerde bölge esnafıyla bir araya gelerek süreç hakkında esnafa bilgi verdi. Çalışmalar sırasında esnafın mağduriyet yaşamaması adına ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen İzmit Belediyesi yöneticilerine esnaftan tam destek geldi.

IŞIL IŞIL OLACAK

İstiklal caddesinde yapılacak çalışmalar kapsamında yaklaşık 1600 metrekare alanda mineralli parke uygulaması yapılarak zeminin daha dayanıklı ve estetik olması sağlanacak. İstiklal Caddesi’nde bulunan kaldırım parkelerinin yenilenmesi, yolun yeniden asfaltlanması ve yeni dekoratif aydınlatmaların montajı sonrasında cadde ışıl ışıl bir görünüme kavuşacak.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.