Paylaş

B2-B3 Görme Engelliler Futsal Turnuvası’nda şampiyon olarak 1.Lig’e yükselen Gölcük Görme Engelliler Futsal Takımı, şampiyonluk kupasını Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e getirdi.

Kocaeli’nin branşındaki tek temsilcisi Gölcük Görme Engelliler Futsal Takımı, B2-B3 Görme Engelliler Futsal Turnuvası’nda tüm rakiplerini yenerek kazandığı şampiyonluk ile 1.Lig’e yükseldi. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ilçenin gururu olan Gölcük Görme Engelliler Futsal Takımı’nı makamında konuk etti. Şampiyon takımın futbolcular ve teknik heyeti, şampiyonluk kupalarını Başkan Sezer’e teslim ederek, bugüne kadar verdiği destek için teşekkür ettiler.

SPORDA BAŞARININ KENTİ GÖLCÜK

Spor alanında ilçenin her geçen gün yeni bir başarı ile gururlandığını söyleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Gurumuz olan Gölcük Görme Engelliler Futsal Takımı’mızı can-ı gönülden tebrik ediyor, 1.Lig’de de üstün başarılarının devamını diliyorum. Dernek Başkanlarımız Sayın Mevlüt Önerbay ve Hasan Bat’a, hocalarına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.