Paylaş

Kent genelinde altyapı, kaldırım ve yol düzenleme gibi pek çok çalışma gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkaracak yatırımları hız kesmeden sürdürüyor. Cadde ve sokaklarda vatandaşın ulaşım konforu ve yol güvenliğini sağlamak adına aralıksız çalışan Büyükşehir, bu bağlamda kentin prestijli caddelerini yeniliyor. Kent genelinde çalışması devam 350 noktadan biri olan Darıca Atatürk Caddesi de, prestij cadde uygulamaları kapsamında yeni görünümüne kavuşacak.

SON 500 METRE KALDI

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Darıca’da trafik yükünü çeken önemli noktalardan biri olan Atatürk Caddesi’nde hummalı bir çalışma yürütüyor. Bu bağlamda Büyükşehir, Battalgazi ve Aşıroğlu caddeleri arasında kalan 2 bin 200 metre uzunluğundaki çift şeritli Atatürk Caddesi’nde binder asfalt serim çalışmaları gerçekleştiriyor. Daha önce bin 700’lik metrede binder asfalt serimi yapan ekipler, Aşıroğlu’ndan Battalgazi Caddesi’ne giden son 500 metrelik kısımda çalışmalarını sürdürüyor.

SIRADA AŞINMA ASFALTI VAR

500 metrelik kısma 920 ton binder asfalt serecek olan Büyükşehir, zeminin oturmasından sonra aşınma asfalt tabakası işlemine geçecek. Ekipler, caddenin tüm işlerini bitirdikten sonra ise yol çizgilerini çizecek. Büyükşehir geçtiğimiz yıl Aşıroğlu’ndan Battalgazi Caddesi’ne çıkan güzergâhtaki 2 bin 200 metrelik kısmı tüm asfalt serimleri ile tamamlamıştı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.