Paylaş

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı tarafından ilki geçtiğimiz sene düzenlenen Türkiye’nin Ekonomik Sorunları ve Çözüm Önerileri Paneli’nin ikincisi 17 Aralık Cumartesi günü Wellborn Otel’de yapılacak

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi, hızla yaklaşan genel seçimler ve cumhurbaşkanlığı seçimleriyle Türkiye’de gerçekleşecek yeniden yapılanma konusunda hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda ilk bir saatte yapılacaklar, İlk 30 günde yapılacaklar, ilk 90 günde yapılacaklar, ilk 360 günde yapılacakların hepsi önem sırasına göre belirlenip yazıldı…

Ülkede yaşanan yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı ile birlikte gerek tarımda ve gerekse de sanayide yaşanan üretim düşüşlerini de göz önüne alan DEVA Partisi ekonomi kurmayları, ortaya koydukları Türkiye’nin kurtuluş reçetesini Kocaeli’nde bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan ‘Türkiye’nin Ekonomik Sorunları ve Çözüm Önerileri Paneli’nde basınla paylaşacaklar…

DEVA Partisi Kocaeli İl Teşkilatı Ekonomi ve Finans Politikaları Başkanlığı öncülüğünde gerçekleşecek panele; DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcıları, MKYK Üyeleri ve Ekonomi Kurmaylarından oluşan bir heyet konuşmacı olarak katılıyor.

PANEL 17 ARALIK CUMARTESİ

İbrahim ÇANAKÇI, İsmail BARINIR, Ömer GENCAL, Prof. Dr. Burçin YERELİ, Prof. Dr. İhsan GÜNAYDIN, Alper AKALIN ve Burhan GÜNDOĞDU’nun konuşmacı olarak katılacakları panel, 17 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’te Wellborn Luxary Otel’de gerçekleşecek.

Vatandaşların katılımına da açık olacak olan panele, özellikle iktisat, ekonomi, iktisadi – idari bilimler ve siyaset bilimi öğrencileri ile oda başkanları, oda temsilcileri ve konunun ilgililerinin yoğun katılımı bekleniyor.

Panelde, Türkiye’de yaşanan ekonomik buhranın boyutları, yapısal ve idari nedenleri ile DEVA Partisi’nin uygulayacağı çözüm metotları hakkında bilgi verilecek.

Millet İttifakı’nın temelini oluşturan 6’lı Masa’da da çok önemli görevleri olan Panel konuşmacılarının, Türkiye’nin seçimler sonrasında oluşacak perspektifine de ışık tutması bekleniyor.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.