Paylaş

İzmit Belediyesi Yaşama Destek Evi (YADEV), İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Özel Eğitim Dergisi’nin 2.sayısında Kocaeli’de özel eğitim konusunda özel gereksinimli bireyleri destekleyen kuruluşlar içerisinde yer aldı.

Engelli bireylerin yaşama aktif katılımını önemseyen ve bu doğrultuda somut projeler üreten İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermeye devam eden YADEV, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan dergide yer aldı. Hizmete başladığı 3 Aralık 2021 tarihinden bu yana özel gereksinimli bireylere öz bakım becerileri kazandıran, günlük yaşam faaliyetleri ve toplumsal becerileri öğreten, motor becerilerini geliştiren YADEV, örnek projelerden biri olarak gösterildi.

ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLERİ DESTEKLİYOR

Özel gereksinimli çocuklara ve yakınlarının hayatlarına anlamlı değişiklikler ve yenilikler katan YADEV, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce il bazında hazırlanan Özel Eğitim Dergisi’nin 2’inci sayısında yer aldı. YADEV; Engellilik, Yaşam, Özel Eğitim Kurumları ve Engelli Hakları’na yönelik birçok içeriğin bulunduğu dergide, Kocaeli’de özel eğitim konusunda özel gereksinimli bireyleri destekleyen kuruluşlar içerisinde gösterildi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.