Paylaş

Geleceğimizi oluşturacak çocukların modern ve donanımlı bir şekilde yetiştirileceği İzmit Belediyesi Erenler Çınar Çocuk Evi’nin temel atma töreni, 21 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirilecek

 Gelişen ve değişen dünyaya ayak uyduracak çocukların yetiştirilmesi adına İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in hayata geçirdiği İzmit Belediyesi Çınar Çocuk Evi projesinin 4’üncü şubesi olan Erenler Çınar Çocuk Evi’nin temel atma töreni, 21 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirilecek. İhale süreci tamamlanan ve yer teslimi yapılan alanda, kısa bir süre önce kazı çalışmalarına da başlanmıştı.

 MAYIS AYINDA BİTİRİLMESİ PLANLANIYOR

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışma kapsamında 655 metrekarelik alanda yapımına başlanan Erenler Çınar Çocuk Evi, yaklaşık 210 metrekare ve tek kat olarak projelendirildi. Erenler Çınar Çocuk Evi’nin etkinlik odaları ve derslikleri, çocuk oyun alanlarının yanı sıra bahçe peyzajıyla ise de çocukların doğayla iç içe olacağı şekilde tasarlandı. Mayıs ayı itibari ile hizmete hazır hale getirilmesi planlanan Erenler Çınar Çocuk Evi, bölgede önemli bir eksikliği tamamlamış olacak.

ÇINAR ÇOCUK EVİ SAYISI 4’E ÇIKIYOR

Sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlara hizmet etmeye devam eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in seçim vaatlerinden olan Çınar Çocuk Evi Projesi, ilk olarak Yeşilova’da hayata geçirildi. İkinci öğretim yılının içerisinde olan Yeşilova Çınar Çocuk Evi’nden sonra çalışmaların başladığı Tüysüzler Çınar Çocuk Evi de kısa süre içerisinde hizmete açılacak. Yakın zamanda temeli atılan Tepeköy Çınar Çocuk Evi’nin ardından Çarşamba günü temeli atılacak olan Erenler Çınar Çocuk Evi, Çınar Çocuk Evi projesinin dördüncü şubesi olacak.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.