Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, tamamlanarak halkın hizmetine alınan Gölcük Değirmendere-Halıdere arasındaki sahil projesinin yanı sıra de çalışmalar tam sürat ilerleyen Aquapark’ta incelemelerde bulundu. Yapımı tamamlanan Adnan Menderes Caddesi’nde de inceleme yapan Başkan Büyükakın’a AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen eşlik etti. Başkan Büyükakın, incelemeler sonrası yaptığı açıklamada, “Gölcük’ümüz için, şehrimiz için aslında çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın, engellilerimizin, kıymetli büyüklerimizin yaşamaktan mutlu olacakları bir kent oluşturmak için çalışıyoruz” dedi.

“GÖLCÜK İLÇEMİZİ NAKIŞ NAKIŞ İŞLİYORUZ”

Halıdere’den Değirmendere’ye doğru yaklaşık 1000 metre yürüyüş yolu ve peyzaj çalışmaları tamamlanmasıyla birlikte kente ve bölgeye çok önemli bir sosyal yaşam alanı kazandırdıklarını ifade eden Başkan Büyükakın, “Amacımız daha yeşil ve daha güzel bir Kocaeli’ni inşa etmek. Sahil projemiz tamamlanırken diğer bir taraftan Aquapark projemiz de hızlı bir şekilde devam ediyor. Adnan Menderes Caddemizi tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine aldık. Aslında tüm şehrimizi olduğu gibi Gölcük ilçemizi de nakış nakış işliyoruz” ifadelerini sarf etti.

“HALKIMIZ YETER Kİ MUTLU OLSUN”

Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç’ün de yer aldığı incelemelerde, Kocaeli’de yaşayanların mutlu olacağı projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Büyükakın, “Büyükşehir Belediyesi olarak insanımıza yük olan değil, hizmet eden bir yönetim felsefesiyle çalışıyoruz” diyerek şunları dile getirdi: “İki projemizin son durumunu incelerken, çocukları gördüm aileleriyle birlikte. Mutluydular. Güzel vakit geçiriyorlardı. Bu kentte olmaktan mutluydular. Aslında bizim hizmet etmekte en büyük motivasyonumuz da budur. İnsanımızı mutlu görmek. Halkımız yeter ki mutlu olsun. Biz çalışmaya devam edeceğiz.”

“GENÇLERİMİZİN EĞLENDİĞİ MEKANLARI DA İNŞA EDİYORUZ”

Parklar, spor tesisleri, kültür merkezleri, yollar, tüneller ve raylı sistemlerle Kocaeli’ni daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını da dile getiren Başkan Büyükakın, “Dünyanın gittiği yönü çok iyi biliyoruz. Çevre, iklim krizi, sürdürebilirlik gibi birçok konuyu da yakından takip ediyoruz. Bununla birlikte yeni yaşam alanları gibi özellikle gençlerimizin doyasıya eğlendiği mekanları da inşa ediyoruz. İnsanımızın toprakla ve yeşille irtibatını en üst düzeyde tutmaya çalışıyoruz. Elbette birde bunu denizimizle, havuzlarımızla ve yapımı devam eden Aquaparkımızla yapmaya devam edeceğiz” diyerek açıklamalarını tamamladı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.