Paylaş

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde gerçekleşecek olan Yılbaşı İyilik Pazarı etkinliği için geri sayım başladı. İzmitlilerin merakla beklediği Yılbaşı İyilik Pazarı Belsa B Blok önünde gerçekleştirilecek

Kadınların el emeklerini değerlendirmeleri ve aile bütçelerine katkıda bulunmaları için her daim destek veren İzmit Belediyesi, yeni bir etkinliğe daha imza atmaya hazırlanıyor. İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü de bu kapsamda Yılbaşı İyilik Pazarı etkinliği gerçekleştirecek. Etkinlik Belsa B Blok önünde yapılacak.  24-31 Aralık 2022 tarihlerinde saat 12.00-20.00 arasında sürdürülecek olan etkinlik ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

EL EMEĞİ ÜRÜNLER SERGİLENECEK

Kadınların el emeği ürünlerini desteklemek amacıyla Belsa Plaza B Blok önünde stantlar kurulacak. Stantlarda el emeği ürünlerin sergisi gerçekleşecek. Girişimci ve üretken kadınların kendilerini tanıtabilme fırsatı bulacakları Yılbaşı İyilik Pazarı ayrıca vatandaşlara, yılbaşı öncesi el emeği ürünleri sevdiklerine hediye edebilme imkanı sunacak.

 

 

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.