Paylaş

Leyla Hanım filminde İzmit’in efsane belediye başkanı Leyla Atakan’ı canlandıran ünlü oyuncu Özge Borak, Okan Bayülgen’in sunduğu Uykusuzlar Kulübü programında Leyla Hanım filmini anlattı

Leyla Hanım filminde İzmit’in efsane belediye başkanı Leyla Atakan’ı canlandıran ünlü oyuncu Özge Borak, Okan Bayülgen’in sunduğu Uykusuzlar Kulübü programına katıldı. Borak, TV 100 kanalında yayınlanan programda Leyla Hanım Filmiyle ilgili olarak, “Leyla Hanım bir belgesel film olduğu için vizyona giriş tarihi verilmedi. Televizyonda ya da dijital bir platformda mutlaka göreceğiz diye düşünüyorum. Festivallere katıldığı için gösterimde olmaması gerektiği şartı olduğundan henüz seyirciyle buluşamadı.

“ÇOK SEVİLEN BİRİSİ”

İçinde olmaktan çok mutluluk duyduğum bir proje. Türkiye’de halkın oyuyla seçilmiş ilk kadın belediye başkanı Leyla Atakan. Çok kısa görev alabilmiş çünkü elim bir trafik kazasında ekibiyle birlikte hayatını kaybediyor. Yaşasaydı belki çok başka yerlere varabilirdi. Öğrendiğim kadarıyla Atatürk’ten sonra en kalabalık cenaze töreni deniliyor cenaze töreni için. Görüntüleri de gördüm gerçekten inanılmaz. Çok sevilmiş. Cenazesine başka illerden de katılım olmuş ve çok emekleri olan bir kadınmış. Onun hayatını canlandırmış olmak benim için çok hoş” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.