Paylaş

Nur Bilen Yavuzer’in kurucusu olduğu Beauty Omelette’in yeni şubesi Ankara Panora AVM’de açıldı…

Koleksiyonlarında kalite, sadelik ve şıklığı ön planda tutan Beauty Omelette’nin merak edilen kış koleksiyonu Ankara’da yeni açtığı Mağazası’nda satışa sunuldu.

Beauty Omelette Ankara şubesinin açılışında kurucu Nur Bilen Yavuzer ve eşi Reha bey mağazaya gelen dost ve müşterilerini kapıda karşılayarak büyük bir misafirperverlik örneği sergilediler.

5. Mağazasını Memleketi Ankara’da Açtı…

Nur Bilen Yavuzer, Beauty Omelette hakkında açılış öncesi yaptığı açıklamada; “Bu beşinci şubemiz Ankara da ve ben memleketim Ankara’da olmaktan çok mutluyum. İstanbul’da iki şube Bodrum ve Çeşme’de bulunan diğer şubelerimizin ardından Panora’da BO’yu açmış bulunmaktayız. Yeni açılışını yaptığımız bu şubemizde kadın giyim, kozmetik var ama önümüzdeki koleksiyonlarda erkek giyim de olacak. Şu anda ise kış koleksiyonuna ait her şeyi mağazamız Beauty Omelette’de bulabilirsiniz” dedi.

 Sırada Londra Şubesi Var…

Klasiğin günümüze uyarlanmış halini tüketiciyle buluşturan Beauty Omelette, Ankara mağazasında tarzını yeni sezon koleksiyonuna da yansıtmış. Nur Bilen Yavuzer Ankara’da evde olmak çok güzel.

Bugün yanımızda olan bütün dostlarıma, canım BO kadınlarına, bizi biz yapan ekip arkadaşlarıma binlerce kez teşekkür ederim, siz olmasanız olmazdı, iyi ki varsınız dedi

İlerde yeni projelerinin de olduğunu belirten Nur Bilen Yavuzer bundan sonraki şubemizi de inşallah Londra’da açma planlarım var, büyümeye devam ediyoruz şeklinde sözlerini noktaladı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.