Paylaş

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan ve İzmitlilerin merakla beklediği Yılbaşı El Emeği Pazarı etkinliği için son hazırlıklar tamamlanıyor.

Kadınların el emeklerini değerlendirmeleri ve aile bütçelerine katkıda bulunmaları için her zaman destek veren İzmit Belediyesi, yeni bir etkinliğe daha hazırlanıyor. İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü de bu kapsamda Yılbaşı El Emeği Pazarı etkinliği gerçekleştirecek. Etkinlik Belsa B Blok önünde yapılacak.  24-31 Aralık 2022 tarihlerinde saat 12.00-20.00 arasında sürdürülecek olan etkinliğe ziyaretçilerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

GİRİŞİMCİ KADINLARA FAYDA SAĞLAYACAK

Kadınların el emeği ürünlerini desteklemek amacıyla Belsa Plaza B Blok önünde stantlar kurulmaya başlandı. Stantlarda el emeği ürünlerin sergisi yapılacak. Kendilerini tanıtabilme fırsatı bulacakları Yılbaşı El Emeği Pazarı girişimci ve üretken kadınlara büyük fayda sağlayacak. Etkinlik ayrıca vatandaşlara, yılbaşı öncesi el emeği ürünleri sevdiklerine hediye edebilme fırsatı sunacak.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.