Paylaş

Derince Belediyesi ve Derince İlçe Müftülüğü’nün ‘Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor’ kapsamında düzenlediği konferansta Prof. Dr. Kemal Yıldız katılımcılara önemli mesajlar verdi

Konferanslar Sürüyor

‘Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor’ projesinin hayata geçtiği Derince’de etkinlikler devam ediyor. Derince Belediyesi ve Derince İlçe Müftülüğü’nün birlikte düzenlediği programlar kapsamında gerçekleşen konferanslarda bu kez Prof. Dr. Kemal Yıldız ilçe halkı ile buluştu. Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşen “Hazır Olanı Fark Edene Huzur Nasip Olur” konulu konferansı Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri, din görevlileri ve vatandaşlar ilgiyle takip etti.  60 Evler Sahil Camii İmam Hatibi Yunus Çelik’in Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil bir selamlama konuşması yaptı.

Yıldız’dan Önemli Bilgiler

Müftü Amil’in selamlama konuşmasının ardından kürsüye çıkan Prof. Dr. Kemal Yıldız katılımcılara önemli bilgiler verdi. Konuşmasında aile birliğinin önemine değinen Yıldız, kadın ve erkeğin apayrı iki dünya olduğunu belirtti. Peygamber Efendimizin de buyurduğu gibi eşlerin birbirine karşı güzel sözler ifade etmesi gerektiğini belirten Yıldız, “Ailede bir problemi çözersek bütün toplumdaki problemler çözülür. Bunun için eşlerin birbirine güzel davranmasını sağlamamız gerekir. ” dedi.  Programın sonunda bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de katılımları dolayısıyla Prof. Dr. Kemal Yıldız’a teşekkür etti. Yenikent Kültür Merkezi’nde düzenlenen program hediye takdimi ile sona erdi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.