Paylaş
Kadınların el emeklerini değerlendirmeleri ve aile bütçelerine katkıda bulunmaları için her zaman destek veren İzmit Belediyesi, yılbaşını da fırsat bilerek kadınlar için Yılbaşı El Emeği Pazarını açtı. Stantları tek tek gezerek üretici kadınlara kolaylıklar dileyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, tüm vatandaşları alışverişlerini yapmaları için Yılbaşı El Emeği Pazarına davet etti.
HÜRRİYET, “YENİ YILI NEŞEYLE KARŞILAMAK İSTEDİK”
Başkan Hürriyet, “Belediyemizin etrafında çok güzel bir canlılık var. Malum yeni yıla yaklaşıyoruz. Biz de 2023 yılını güzelliklerle, neşeyle karşılayalım istedik. Işıl ışıl stantlarımızla Yılbaşı El Emeği Pazarını kurduk. Bu stantlarda özellikle kadın üreticilerimizin el emeklerine yer verdik. Hem buradan ekonomik gelir sağlasınlar hem de buradaki insanlarımız gezip görsün istedik. Bütün İzmitlileri bekliyoruz.
“KENTİN DÖRT BİR YANINDA ETKİNLİKLER OLACAK”
Aynı zamanda bugün ve yarın  İzmit Belediyesi önünde çocuklarımız için etkinlikler olacak. Yüz boyama, çocuk oyunları, yarışma, mini disko ve geleneksel hale getirdiğimiz kar küresi ile çocuklarımız doyasıya eğleniyor. Ayrıca yeni yıl etkinlikleri kapsamında kentin dört bir tarafında da etkinliklerimiz olacak. Fethiye Caddesi, Rauf Orbay Sokak, Cebesoy Sokak gibi birçok yerde çok güzel etkinliklerimiz olacak. Kortejlerin yanı sıra İzmit Belediye Bandosu kentin farklı yerlerinde konserler verecekler.
“KENT ESNAFIMIZ KAZANSIN”
Rengarenk gösteri ekipleri sokak sokak dolaşacaklar. Bu etkinlikler 8 gün boyunca devam edecekler. Çocuklarımız gülsün, ailelerimiz gülsün. Yeni yıla gülerek girelim, mutlu girelim istiyoruz. Hem kente canlılık getiriyor hem de alışveriş yapmak isteyenlerin dışarıdan yapmak yerine kent esnafından yapmasını sağlıyoruz. Kent esnafımız kazansın istiyoruz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızı kent esnafından alışveriş yapmaya davet ediyorum. Şimdiden tüm vatandaşlarımıza iyi seneler diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.