Paylaş

Alzheimer Yaşam Evi sakinleri Çınar Çocuk Evi’nde

miniklerle unutulmaz bir gün yaşadı

İzmit Belediyesi Alzheimer Yaşam Evi sakinleri, Kuşaklararası Etkileşim programları kapsamında Yeşilova Çınar Çocuk Evini ziyaret ederek miniklerle bir araya geldi. Öğrenciler, büyüklerine kurabiyeler, kekler ikram ederken Alzheimerli hastalar miniklerle sevgi dolu bir gün geçirdi

İzmit Belediyesi Alzheimer Yaşam evi çocuklarla Alzheimer hastası vatandaşların etkileşimini güçlendirmek adına Yeşilova Çınar Çocuk Evinde eğitim gören minikleri ziyaret etti. Ziyarette Alzheimer hastalarına öğrencilerin hazırlamış olduğu atıştırmalık kekler ve kurabiyeler ikram edildi. Çocuklar çeşitli etkinlikler yaparak büyükleriyle sohbet etme imkanı buldu. Kuşaklararası etkileşim programları kapsamında etkinlikler yürütmeye devam eden Alzheimer Yaşam Evi bu programla çocukların büyükleriyle iyi ilişkiler kurmalarını sağladı.

BİRBİRLERİYLE HEDİYELEŞTİLER

Minikler Alzheimer Yaşam Evinden gelen misafirlerin, büyükler de çocukların resimlerini çizdi. Ardından öğrenciler ve Alzheimer Yaşam Evi sakinleri çizdikleri resimleri birbirlerine hediye etti. Alzheimer Yaşam Evinden gelen ziyaretçiler Çınar Çocuk Evi için hazırlamış oldukları kapı süsünü, Çınar Çocuk Evi öğrencileri de büyüklere hazırladıkları bileklikleri armağan etti. Konuklarını içtenlikle ağırlayan Çınar Çocuk Evi’nde eğitim gören minikler gün sonunda İzmit Belediyesine ve Alzheimer Yaşam Evi ziyaretçilerine teşekkürlerini iletti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.