Paylaş

Derince Belediyesi’nin Kocaeli Erzurumlular Derneği ile birlikte Aşıklara Vefa kapsamında düzenlediği Aşık Yaşar Reyhani Anma Programı yoğun bir katılımla gerçekleşti

Geceye Yoğun katılım Oldu

Merkezi Derince İbni Sina Mahallesi’nde yer alan Kocaeli Erzurumlular Derneği ve Derince Belediyesi iş birliği ile ilçede çok önemli bir program daha gerçekleşti. Aşık Yaşar Reyhani Anma Programı kapsamında Yenikent Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe katılım son derece yoğun oldu. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok’un ev sahipliğinde gerçekleşen programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Başiskele Kaymakamı Necip Çakmak, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hicran Bozkurt, MHP önceki dönem Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Önal, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun, Derince İlçe Jandarma Komutanı Gökhan Kızıltaş, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, STK başkan ve yöneticileri ile Erzurumlu ve Kocaelili vatandaşlar katıldı.

Aşıklar ve Şairler Sahne Aldı

Yenikent Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleşen programda bir konuşma yapan Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok, katılımcılara teşekkür etti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de konuşmasında STK’ların Derince’de birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini sergilediğini belirterek, “Başta Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok olmak üzere, gecemize iştirak eden tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi. Doç. Dr. Oğuzhan Aydın’ın konuşmacı olarak önemli bilgiler paylaştığı programda Aşık Reyhani’nin oğlu Ozan Reyhani, Aşıklar Rahim Sağlam, Temel Turabi, Taner Öztürkoğlu, Serdar Alyakut, şairler Osman Nuri Koçak ve Cengiz Çalışkan da sahne alarak, Aşık Yaşar Reyhani Anma Programına renk kattı. Aşıklara Vefa konseptiyle düzenlenen Aşık Yaşar Reyhani Anma Programı günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.