Paylaş

Gölcük Anadolu kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinin genç şefleri Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAŞFED) tarafından İstanbul/Tuzla Marina Fuar alanında düzenlenen  “19. Uluslararası Mutfak Günleri” kapsamında gerçekleştirilen yarışmalara yine damgasını vurdu. Toplamda 11 madalya alan öğrenciler Gölcük’ün adını uluslararası bir organizasyonda duyurma başarısını gösterdi.

AKV Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek içecek Hizmetleri alanı öğrencileri her yıl katıldıkları yarışmalarda elde ettikleri başarılarla adını söz ettiriyor. Türkiye Aşçılar Federasyonu tarafından 24-25 Aralık’ta İstanbul’da düzenlenen 19. Uluslararası Mutfak Günleri yarışma kategorilerinde yarışan öğrenciler, adeta yarışmaya damgalarını vurdular.

Okulun Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Lokman Karafil ve alan öğretmeni Şirin Gençkan tarafından yarışmaya hazırlanan öğrencilerden Dilan Karakaş “Bireysel Ana Yemek kategorisinden altın madalya kazandı.

MESEM öğrencisi Elanur Erduğan bireysel olarak katıldığı “Ana Yemek ve Tatlı Kategorisi”nde altın madalya kazanırken Yılın Altın Şefi Kategorisinde ise birinciliğe uzanarak birincilik ödülü olan altın tavayı almaya hak kazandı.

Ekip kategorisinde yarışan iki ekibin öğrencileri “Erva Gürdal, Melek Taşkesen, Yağmur Karadeniz” ve “Biricik Kır, Elif Kaya, Nurten Yılmaz” yılın en iyi lisesi kategorisinde toplamda 6 altın madalya elde ettiler.

Okulun mezun öğrencilerinden olan Sena Turan ise “Bireysel Ana Yemek Kategorisi”nde altın madalya kazanarak elde edilen başarıların devamlılığını kanıtlamış oldu.

TAŞFED Başkan Yardımcısı Tayfun Gündüz öğrencileri tebrik ederek her yıl elde ettikleri başarıların aldıkları eğitimin kalitesinin bir sonucu olduğunu söyleyerek öğrencileri tebrik etti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.