Paylaş

İzmit Belediyesinin klarnet virtüözü Mustafa Kandıralı’nın anısına düzenlendiği klarnet yarışmasının bugün gerçekleşecek gala konseri ve ödül töreninde dünyaca ünlü keman virtüözü Prof. Dr. Cihat Aşkın ve klarnet sanatçısı Kurt Schmid’in resitali damga vuracak

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün ünü Kocaeli’den dünyaya ulaşan klarnet virtüözü Mustafa Kandıralı’yı tanıtmak ve anılarını yaşatmak amacıyla düzenlediği Mustafa Klarnet Yarışması’nda Gala Konseri ve Ödül Töreni bu akşam saat 19.00’da Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Ödüllerin sahiplerini bulacağı geceye dünyaca ünlü keman virtüzöü Prof. Dr. Cihat Aşkın ve klarnet virtüözü Kurt Schmid’in resitali damga vuracak.

UNUTULMAZ BİR KONSER OLACAK

Romanya Senfoni Orkestrası’nın fahri direktörü ve şefi, Viyana MusikSeminar Başkanı, Viyana Gala Orkestrası Kurucusu, Oradea Devlet Filarmoni Orkestrası Senfoni Orkestrası şefi, Lugansk Filarmoni Senfoni Orkestrası’nın Sanat Direktörü ve Baş Şefi Kurt Schmid ve İzmit Belediyesi Sanat Akademisi Kültür ve Sanat Danışmanı dünyaca ünlü keman virtüözü Prof. Dr. Cihat Aşkın’ın unutulmaz konserine tüm İzmitliler davetli.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.