Paylaş

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, umre ziyareti sonrasında görevine başladı. Döner dönmez görevinin başına geçen Başkan Söğüt’e umre dönüşü hayırlı olsun ziyaretleri de yapıldı. İlk olarak Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz ve Sami Çakır’ın ziyaret ettiği Başkan Söğüt’e, Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, ilçe belediye başkanları ve STK temsilcileri de ziyarette bulundu.

MİLLETVEKİLLERİNİ AĞIRLADI

Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz ve Sami Çakır ile birlikte ziyarette AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak da yer aldı. Karşılıklı sohbetin yapıldığı ziyarette Başkan Söğüt zemzem suyu ve hurma ikram etti. Başkan Söğüt daha sonra Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ve beraberindeki heyeti ağırladı.

BAŞKANLARDAN ZİYARET

Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de Başkan Söğüt’ü ziyaret ederek, hayırlı olması temennisinde bulundu. Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Oğuz Kösa da ziyaretçiler arasındaydı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.