Paylaş

İzmit Belediyesinin düzenlediği 1. Uluslararası Mustafa Kandıralı Klarnet Yarışması’nda çok özel anlar yaşandı. Babasının adını taşıyan gecede bir şarkı seslendiren Mustafa Kandıralı’nın kızı Kısmet Kandıralı, “Böyle uluslararası bir yarışmanın babamın adını taşıması biz çok gururlandırdı” dedi

Ödüllerin sahiplerini bulduğu, müziğin doğu ile batıyı birleştirdiği İzmit Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki 1. Uluslararası Mustafa Kandıralı Klarnet Yarışması Ödül Töreni ve Gala Gecesi, birbirinden renkli ve duygusal anlara sahne oldu. Gecenin sürprizini, Şükrü Tunar’ın Hicaz adlı eserini seslendirerek yapan Mustafa Kandıralı’nın kızı Kısmet Kandıralı, “Böyle uluslararası bir yarışmanın babamın adını taşıması bizi çok gururlandırdı. Bu yarışma sayesinde ülkemizde yeni Mustafa Kandıralılar çıkacağına inanıyorum” dedi.

“HÜRRİYET HANIMEFENDİYE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Duygu dolu anlar yaşayan Kandıralı sözlerinin devamında, “Babamı oyun havalarıyla tanırdınız. Ama kendisi esasında çok iyi bir refakat sanatçısıydı. Ben babamı her zaman arıyorum. Ama ne zaman Şükrü Tunar’ın Hicaz şarkısını duysam duygulanırım. Başta Sayın Başkanımız Fatma kaplan Hürriyet hanımefendiye, Cihat Aşkın hocamıza ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.