Paylaş

AK Parti Mersin milletvekili aday adayı Dr.Fatih Dölek sahaya indi. Muhtarlarla bir araya gelen Dr. Fatih Dölek, sadece sağlık ve engelli projeleri değil, çiftçiler ve limon ile ilgili hazırlamış olduğu projelerde muhtarlar tarafından ilgi gördü.

Daha resmî adaylık başvuruları başlamadan, Mersin şehir hastanesi başhekim yardımcılığı görevinden ayrılarak, Mersin milletvekili olabilmek için, sahalara inen Dr. Fatih Dölek, Çamlıyayla’dan, Anamur’a kadar bütün billboardları süsledi ve tanıtım yapmaya başladı.
 Anne ve babasının dualarını alan, ailesinin de büyük desteğiyle “Bismillah” diyerek sahaya inen Dr. Fatih Dölek, gece gündüz demeden çalışmalara başladı. Silifke’nin yerlisi, hizarcı ve çiftçi bir ailenin çocuğu olan Dölek, sadece Silifkeli değil aynı zamanda kökü Erdemli’ye kadar dayanan ve Erdemli halkının da görev yaptığı süreçte istek ve taleplerini yerine getirerek halkın sevgisini kazandı.İkinci bölgede AK Parti’nin milletvekili eksikliğine son verecek bir aday olacağına kesin gözüyle bakılan Dr. Dölek, geçtiğimiz günlerde, Silifke’deki muhtarlar ile bir araya geldi.
Fatih Dölek, Silifkeli muhtarların yoğun ilgi gösterdiği programın ardından önceki akşamda Erdemli öğretmenevinde muhtarların tamamının katıldığı bir program düzenledi.Programda bilgi ve birikimi, doğallığının yanı sıra sadece sağlık ve engelli projeleri değil, çiftçi ve limon ile ilgili hazırlamış olduğu projelerle, muhtarlardan tam not aldı.Güler yüzü ve samimiyeti ile muhtarların büyük desteğini alan Doktor Fatih Dölek, “İçinizden biri olarak destek ve dualarınıza talibim” dedi.
Mersin’de ikinci bölge diye tabir edilen Erdemli, Silifke ve diğer ilçelerin milletvekili çıkarma zamanının geldiğini ifade ederek, “Allah izin verirse o milletvekili de ben olacağım. Sizlerin bir evladı, kardeşi olarak bölgemizi temsil edeceğim” diye konuştu.  Samimi ve sıcak bir ortamda geçen programda muhtarlar, AK Parti Mersin milletvekili aday adayı Doktor Fatih Dölek’e desteklerini bildirerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.