Paylaş

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sefa Bostan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi

Çağlayan ve Bostan’dan Ziyaret

Teşkilat buluşmalarına önem veren ve özellikle gençlik kolları ile sık sık bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez Kocaeli ve Derince yönetimleri ile buluştu. İlk olarak İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sefa Bostan ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Aygün’ü belediyede ziyaret etti. Burada yapılan görüşmede konuklarına teşekkür eden Başkan Aygün, “Gençlerimiz bizim her daim göz bebeğimiz. AK davamızın en önemli gücü olan gençlerimize ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Yusuf Yağız’a Doğum Günü Sürprizi

Derince Belediyesi’nde gerçekleşen görüşmenin ardından bu kez Başkan Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen İlçe Gençlik Kolları Toplantısı’na katıldı. İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sefa Bostan ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda gençlik kollarının faaliyetleri değerlendirilirken Başkan Aygün de Derince Belediyesi’nin hizmete sunduğu projelerdeki son durumla ilgili açıklamada bulundu. Başkan Aygün son olarak Sırrıpaşa’da ikamet eden ve seçimlerde ilk defa oy kullanacak olan Yusuf Yağız’ı ziyaret ederek, doğum gününü kutladı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.