Paylaş

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, yeni yıl mesajında: “Kardeşlik ve dostluk bağlarımızın pekiştiği, tüm dünyada barışın hakim olması umuduyla yeni bir yıla giriyoruz. 2022 yılının muhasebesini yaparken, yeni yılın en iyi şekilde geçmesi için zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmek durumundayız.

AZİMLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 Yeni yılda huzura ve mutluluğa olan umudumuzu tazeleyerek beklentilerimize ulaşmak için 2022 yılında olduğu gibi çok çalışacağız. Kentimizin tüm kesimleriyle birlikte el ele vererek Gölcük’ümüzü daha üst noktalara çıkarmak ve ilçemizin ticari anlamda çekim merkezi olması, adını; sanat, kültür ve spor ile tüm ülkeye duyurması için büyük bir şevkle ve azimle çalışmaya, daha müreffeh bir yaşama hemşehrilerimizin ulaşmasını sağlayacak projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz.

YENİ YILIN HUZUR, SAĞLIK, MUTLULUK, HAYIRLAR GETİRMESİ DİLEĞİMLE

Bu duygu ve düşüncelerle; 2023 yılının barışın, hoşgörünün tüm dünyada hâkim olduğu, kardeşlik, dayanışma birlik ve beraberlik duygularının hakim olduğu, ümitlerin ve hayallerin gerçeğe dönüştüğü bir yıl olması dileğimle, Gölcüklü hemşehrilerimin yeni yılını kutlar, yeni yılın ilçemize ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini dilerim” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.