Paylaş

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, yeni yıl dolaysıyla anlamlı bir kutlama mesajı yayımladı

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, yayınladığı kutlama mesajıyla 2023’ten beklentilerini de dile getirdi.

Başkan Koç, mesajında, 2022’yi geride bırakırken herkesin yeni yıla dair yeni umutlar yeşerttiğini belirtti.

Türkiye’nin her geçen gün dünyada yalnızlaştığı iç ve dış sorunların yanı sıra ekonomide de makyaj önlemleriyle günün kurtarıldığı bu dönemde milletimizin her zamankinden daha fazla dertlerine devaya ihtiyacı var.

Yapılan hesapsız seçim yatırımlarının bu ülkeye getireceği maddi ve manevî yükü dikkate almadan hükumet, 2023 yılında yapılacak seçimlerde ne yazık ki arkasında bir enkaz bırakmaya hazırlanıyor. Bu nedenle ülkenin bir an önce seçimlere gitmesi ve her geçen gün büyüyen ve derinleşen kriz ortamından bir an önce kurtulması gerekiyor.

UMUTSUZ OLMAYIN DEVA VAR

Ama bütün bunlara rağmen kimse umutsuzluğa kapılmasın. Yetkin kadrosuyla DEVA Partisi Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın öncülüğünde iktidara emin adımlarla geliyor.

Çünkü yeni yıl, toplumlar için, ülkeler için farklı anlamlar yüklüdür. Her millet her yeni yılda tarihine yeni başarılar, buluşlar eklemek ister. Bunun için de bir önceki yıla göre vites arttırması gerekir. Biz de geride kalan yıllarda ve 2022’de yaşadığımız felaketlerden edindiğimiz tecrübeleri de göz önünde bulundurarak yeni yıl için yeni hedefler belirledik… İnşallah DEVA iktidarıyla milletimizi bu hükumetten kurtaracağız” ifadelerini kullandı.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç sözlerini şöyle tamamladı, “tüm hemşehrilerime yeni yılın esenlik, huzur ve mutluluk getirmesi temennisi ile tebrik ediyorum. Allah nice DEVA’lı yıllar nasip etsin.”

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.