Paylaş

İzmit Belediyesi, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirilen Beslenme Saati uygulaması ile üç ayda öğrencilere yaklaşık 25 bin öğün sıcak yemek imkanı sundu

İzmit’te sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sunmaya devam eden İzmit Belediyesi, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde Beslenme Saati Projesi ile ilkokul ve anaokulu çağındaki çocuklara Eylül sonu itibariyle yemek desteği vermeye başladı. İlk etapta Milli Eğitim Müdürlüğü’nün izin verdiği 4 okulda başlayan çalışmalar kapsamında, 24.480 öğün sıcak yemek desteği sağlandı.

KALİTELİ YEMEK HİZMETİ

Çocukların günlük beslenme masrafları konusunda ailelere destek olmak ve öğrencilerin bir öğün kaliteli ve sağlıklı yemek yiyebilmelerini sağlamak adına beslenme saati uygulaması başlatan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Aile bütçesine bir nebze de olsun katkı sunabilmek ve çocuklarımızın sağlıklı beslenebilmesi adına bu uygulamayı başlattık” dedi. 23 Eylül itibariyle özenle hazırlanan beslenme çantalarıyla başlayan proje kapsamında, sıcak yemek desteğiyle birlikte 4 okula 24.480 öğün yemek yardımı sağlandı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.