Paylaş

Başiskeleli vatandaşların belediyecilik hizmetlerinden daha hızlı bir şekilde faydalanabilmesi adına hizmete sunulan Hızlı İşler Merkezi, 2022 yılında 15 bin 400 talebi hızlı bir şekilde çözüme kavuşturdu.

HIZLI ÇÖZÜM, YOĞUN MEMNUNİYET

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün göreve başladıktan kısa bir sonra hayata geçirilen ve yeni nesil halkla ilişkiler anlayışıyla hizmet veren Hızlı İşler Merkezi, her yıl olduğu gibi 2022 yılında da etkin, verimli ve adı gibi hızlı çalıştı. Belediyenin imar, emlak istimlak, fen işleri, sosyal yardımlar gibi birimlerde işleri olan vatandaşlar, ilgili müdürlüklere gidip muhatap aramak zorunda kalmadan belediye girişinde kurulan Hızlı İşler Merkezi’nde işlerini kendilerini yormadan kolaylıkla ve süratle halledebiliyorlar. Vatandaşların yoğun olarak talep, istek ve şikayetlerinin alındığı müdürlüklerden bir uzman belediye personeli burada hazır bulunarak vatandaşlarla yüz yüze görüşüyor. Vatandaşların talep, istek ve şikayetlerini birinci ağızdan dinleyen uzman ekipler, sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyor. Vatandaşlar da çözüm odaklı hızlı hizmetten dolayı memnun bir şekilde belediyeden ayrılıyor.

ÇAĞRI MERKEZİ DE 7 GÜN 24 SAAT HİZMETTE

Hızlı İşler Merkezi Çağrı Merkezi de 7 gün 24 saat telefonla Başiskeleli’lere hizmet veriyor. 444 41 10 numaralı Çağrı Merkezi’ni arayan vatandaşlar buradan da şikayetlerini belediyeye kolaylıkla iletebiliyor. Yeni nesil halkla ilişkiler anlayışıyla hizmet veren Hızlı İşler Merkezi, 2022 yılında 365 gün gece gündüz demeden çalışarak vatandaşlardan gelen 15 bin 400 talebi çözüme kavuşturdu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.