Paylaş

İzmit Belediyesi tarafından kentteki sivil toplum kuruluşlarının hizmetine sunulan İzmit Belediyesi Dernekler Yerleşkesi açıldığı günden bu yana geçen 2 buçuk aylık sürede yaklaşık 4 bin kişiyi misafir etti

İzmit Belediyesi tarafından 16 Ekim 2022 tarihi itibarıyla 12 toplantı salonu ve 2 çok amaçlı salonu ile Kocaeli’de faaliyet gösteren derneklere ev sahipliği yapmak amacıyla hizmete sunulan Dernekler Yerleşkesi yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Bu kapsamda Dernekler Yerleşkesi açılışından bugüne kadar olan 2 buçuk aylık süreçte yaklaşık 4 bin kişiyi misafir etti.

ORTAK AKIL

Dernekler Yerleşkesinde gerçekleşen her programda ortak akıl ve birlikte hareket etmenin önemine vurgu yapan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet “Dernekçilik gönülden yapılan, gerektiğinde cebinden para katkısı yapılmayı gerektiren bir oluşumdur. Biz de İzmit Belediyesi olarak dernek yöneticilerinin bu özverisine katkı sağlamak amacıyla kolları sıvadık.   Yapıldıktan sonra yıllarca atıl olarak bırakılan binayı baştan aşağıya derneklerimizin ihtiyaçlarını dikkate alarak yeniden düzenledik” ifadelerini kullanmıştı.

DERNEKLERDEN TEŞEKKÜR

İzmit Belediyesi tarafından Kocaeli’deki tüm STK’ların hizmetine sunulan Dernekler Yerleşkesinin hem maddi hem de manevi olarak yüklerini çok hafiflettiğini belirten STK yöneticileri, böyle bir merkezin kendileri için düşünülüp hizmete açılmasından dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.