Paylaş

İzmit Belediyesi ve İzmit Halk Eğitim Müdürlüğü ortaklığında ilkokul ve ortaokul seviyesindeki çocuklar için gerçekleştirilen Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi’nde ikinci dönem sona erdi

 

İzmit Belediyesi çocukların gelişimlerine katkı vermek adına çeşitli faaliyetler yürütüyor. Bu kapsamda İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen Akıl ve Zeka Oyunları Atölye çalışmaları da 6 aylık süreç içerisinde üç farklı mahallede devam ediyordu. Yuvam Akarca ve Akpınar TOKİ mahallelerinde haftanın iki günü, haftanın bir günü ise Alikahya Mahallesi’nde gerçekleştirilen atölye çalışmaları sona erdi.

VELİLER VE ÇOCUKLARDAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR

Çocukların strateji geliştirme, planlama, mantık yürütme-mantıksal bütünleme, görsel-uzamsal düşünme, sıradışı düşünme, dikkat-konsantrasyon, hafıza ve bellek alanlarında gelişimini sağlayan Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi’ndeki çalışmalara katılan çocuklar, aldıkları hizmetten memnun kaldılar. Açılan atölyelerden faydalanan çocukların velileri ise; çocuklarının Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi’ne gitmek için gün saydığını, bu hizmetten çok fayda sağladıklarını belirterek bu hizmeti sağlayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

YENİ DÖNEM YAKINDA BAŞLAYACAK

Sene boyunca faaliyetlerin sürdüğü Akıl Zeka Oyunları Atölyesi’nde yeni dönem dersleri ilerleyen günlerde tekrardan başlayacak. Bu dönemde de 6-12 yaş çocukların yer alacağı eğitimler aralıksız devam edecek. Atölye çalışmalarının gerçekleştirileceği mahalleler, gün ve saatleri İzmit Belediyesinin resmi web sitesinden duyuru ile yayınlanacak.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.