Paylaş

Yeni hizmet binasına taşınan Kandıra Belediyesine hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, yeni hizmet binasına taşınılması dolayısıyla kendisine ziyarette bulunan Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman , Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü , Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i makamında misafir etti.

Oldukça samimi bir havada gerçekleşen görüşmede başkanlar, ilçelerinde hayata geçirdikleri ve gerçekleştirecekleri projelerle ilgili bilgi alışverişinde bulunmalarının yanında,  dünya ve ülke gündemi üzerine de bir süre sohbet etti.

Yeni hizmet binası hakkında Başkan Turan’dan bilgi alan Başkanlar, Kandıra Yeni Belediye Hizmet Binasının Kandıra’ya ayrı bir hava kattığını ve çok beğendiklerini ve emeği geçenlere teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Başkanların nazik ziyaretleri dolayısıyla mutluluğunu ifade eden Başkan Turan, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e ziyaretlerinde ötürü teşekkür etti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.