Paylaş

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, ilçe ilçe gerçekleştirdiği Sivil Toplum Kuruluşları buluşmalarına Başiskele devam etti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu ve Yardımcılarının yanı sıra Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Koral’ın da katıldığı bir toplantıda konuşma yapan Başkan Büyükakın, “Göreve geldiğimizde “STK’larımızın yönetime katılımını sağlayacağız, demiştik. Bu anlayışla başlattığımız STK buluşmalarımızı tüm hızıyla devam ettiriyoruz. Toplantılarımıza yoğun ilgi gösteren, ortak akıl ve katılımcı anlayış ile bize ilham veren tüm STK temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Bize ilham olmaya devam edin. Tek isteğimiz sizden budur” dedi.

“2023’TE DE HIZ KESMEDEN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

YEDEP projesiyle STK’lara proje üzerine yeni bir anlayışla çalışmalarına olanak sağlandığı için teşekkür eden Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerine Başkan Büyükakın, “Kocaeli olarak hep birlikte çalışarak, üreterek ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Şehirlerin sosyal yapısına, gençliğine, kültürüne, sanatına ve birçok başlıkta ki yaşama katkı sunmak hepimizin görevidir. Bu nedenle biz 2023’te de hız kesmeden çalışmaya devam edeceğiz. Yeni yıl da durmak yok diyoruz. Arı gibi çalışmak zorundayız. Ekiplerimizle birlikte arı gibi de çalışıyoruz. Her ilçemizi her karışını geliştirmek ve güzelleştirmek bizim görevimiz” ifadelerini sarf etti.

“ALLAH RAZI OLSUN DEMESİ İÇİN”

“Yılın ilk çalışma gününde, çalışma arkadaşlarımla bir araya gelerek 2023 yılı için beklentilerimi paylaşmıştım” diyerek Başkan Büyükakın, konuşmasını şu şekilde tamamladı:  “Milletimizin “Allah razı olsun” demesi için çalışmalarımızı daha da artırarak devam ettireceğiz. Sizlerin huzurundan bir kez daha gece gündüz demeden fedakârca çalışan tüm ekip arkadaşlarımı selamlıyor; kazasız belasız, sağlıklı ve huzurlu bir çalışma yılı olmasını temenni ediyorum. Şunun da altını çizmek istiyorum. STK’larımızla birlikte Türkiye Yüzyılı’na şehrimizin tüm renkleri ve zenginlikleri ile el ele omuz omuza katkılar sunacağız. Buna yürekten inanıyorum.”

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.