Paylaş

 

Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen Herfene Gecesi programı bu kez Oltu için düzenlendi

Programa Yoğun Katılım Sağlandı

Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok ve yönetiminin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Herfene Gecesi bu kez Oltulular için düzenlendi. Programa AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Erzurumlular Vakıf Başkanı Ahmet Önal, Kocaeli Erzurum Dernekleri Federasyon Başkanı Tekin Dursun, Erzurum Oltu Dernekler Federasyonu Başkanı Taner Sağlam, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve yöneticileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar yoğun katılım sağladı.

“Birliğimiz Daim Olsun”

Konuşmasında dernek başkanına ve yönetimine çalışmalarında başarılar dileyen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Kocaeli Erzurumlular Derneği böyle güzel programlara imza atmaya devam ediyor. Çok kıymetli çalışmalar gerçekleştiriyorlar. Allah bu birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Kültürel zenginliğimiz ülkemizin her karışında. Bu güzellikleri yaşatma adına böylesine güzel programlar çok önemli. Ülke hepimizin ülkesi. Savunma sanayinde artık çok güçlü bir konumdayız. Ülkemizin bu başarısını yıkmak isteyenlere fırsat vermeden oynanan oyunları görerek yolumuza hep birlikte devam edeceğiz” dedi.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.